Elke dag even kijken

cropped-cropped-screen-shot-2017-01-06-at-22-36-24.png

Een dagelijkse bezigheid. Even op de website van de FCI kijken of onze naam al geregistreerd is.

Ondertussen is Shanti een puber geworden en zijn we langzaam maar zeker van ons huis een vesting aan het maken. Wat hekjes voor de trap, anders rent ze steeds naar boven als ik dat ook doe en voor haar heupjes is dat niet zo goed. Een plaat voor de boekenkasten, want ze verslind net als ik boeken, alleen zij doet het letterlijk. Genoeg botten in huis om op te bijten, anders begint ze aan de meubels en zorgen dat ze voldoende beweging krijgt zodat ze, als ze alleen is, eigenlijk alleen maar wil slapen.

In dit is een Saarloos niet anders dan andere honden. Maar in aanhankelijkheid is ze veel meer op ons gericht dan de andere honden ooit waren. Ooit een hond van 25 kg op je schoot gehad? Nou Shanti wil dat het liefst de hele dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s