Naar de dokter.

Chakka heeft een erge hekel aan auto’s volgens zijn vorige bazen. Hij heeft dus een paar inentingsrondes gemist. En aangezien wij naar festivals in binnen en buitenland gaan en we hem graag samen met Shanti mee willen nemen, moest hij wel mee.

IMG_20170428_161043Ik heb hem in de auto getild en al kwijlend zijn we naar IJzendijke gereden. Eerder deze week al even contact gehad over het fokken met Chakka en Shanti en we hebben eerst heel uitgebreid gesproken over welke controles er bij hen uitgevoerd mogen en kunnen worden en welke niet. Alleen voor oogspiegelen moeten we ergens anders naar toe. De rest doen onze eigen dierenartsen. Dat is wel fijn want die kennen onze situatie. Ik geloof dat de dierenarts het hele proces ook wel leuk vindt. Hij heeft nog niet eerder een fokprogramma van een Saarloos kunnen begeleiden dus hij genoot met volle teugen. Eerst laten we Chakka maar even door de molen gaan, daarna Shanti want die is toch nog te jong. Bovendien is het weer een aardige zak met centen die we naar de dierenartsen gaan brengen. Eén voor één een dan is het nog te overzien. Wordt vervolgd. Hier onder wat foto’s van de afgelopen dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s