De kennel krijgt inhoud

In 2017 hebben we alle testen voor Chakka gedaan. En bijna alles was goed. HD A – PRA vrij. Hij is alleen DM drager.  In 2018 zal hij worden ingezet als dekreu. Dan gaat er een nieuwe wereld voor mij open. De wereld van de fokkers. Ik ga mij daar nog wel een beetje in scholen, want ik weet er niet meer van dan dat er puppies geboren worden na ongeveer 8 weken. In februari heeft de vereniging een fokkersdag. Daar ga ik maar even naar toe. En voor de rest wordt het lezen, heel veel lezen. Coursera heeft een MOOC over dierenwelzijn die ga ik in ieder geval volgen.

Shanti moet nog een jaartje wachten. Gelukkig is ze na die ene loopsheid niet meer loops geworden, want leuk was het niet.  Maar dat hoort erbij. In 2018 wordt zij verder gekeurd en horen we zeker of we met haar mogen fokken. Ondertussen ook het DNA van die twee maar laten registreren.

img_2406

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s