Nooit meer iets anders

Afgelopen weekend in Drenthe gewandeld met de Saarloosjes. Twee jaar geleden had ik niet verwacht dat ik verslaafd zou kunnen raken aan een ras. Maar toen ik zondag met de fokster van Shanti sprak bedacht ik mij dat ik nooit meer iets anders wil dan een Saarlooswolfhond. Met al haar vreemde gewoontes heeft Shanti mijn hart gestolen en lompe lobbes Chakka heeft dat nog verder gedaan. Natuurlijk zijn Faun en Latoya ook nog belangrijk in mijn leventje. Zij zijn de voorspelbare noten in de roedel. Als ik kom roep komen er twee aangerend. Na nog 80 keer komt komen de andere twee eens kijken waarom ze naar binnen zouden gaan. Ik ben blij dat ik kennis gemaakt heb met die ras en ik vind het nog leuker om te kunnen fokken met dit ras om de gezondheid te verbeteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s