Hij is er.

IMG_2061 2.JPG

Mag ik jullie voorstellen. Dit is Ivar Wakanda Tachunga. Hij is op 13 mei 2018 (moederdag) geboren. We hebben 16 weken op hem moeten wachten en we zijn drie keer naar Beieren gegaan om naar hem te kijken. Maar verleden week was het zo ver. Hij mocht met ons mee. Hij kwijlde voor drie in de auto (dus Chakka en Shanti kwijlden maar niet) maar het ging vanaf het eerste moment goed.  Hoewel als hij te druk is Chakka nog wel wil ingrijpen. Maar dat doet hij heel zachtjes.IMG_2237

Ivar doet in alles Shanti na. Kijkt Shanti naar voor dan doet hij dat ook. Hij kan bijna net zo mooi zitten als Shanti. En gelukkig blaft hij niet.

Het nadeel van een hond in het buitenland kopen is dat hij pas mee kan met 16 weken, maar aan elk nadeel zit een voordeel. Hij is al opgevoed en bijna zindelijk. Hij kent de commando’s die het belangrijkst zijn. (Hoewel hij natuurlijk wel een Saarloos is, voor wie komen is, komen wanneer hij het wilt.) Het is weer echt genieten zo’n kleine drukteschopper in huis. Alle dieren zijn inmiddels aan hem gewend en hij aan alle dieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s