Het is iets meer. Mag dat?

0001
Een zij aanzicht waarop de schedeltjes al goed zichtbaar zijn.

Na de echo zei de dierenarts 3 puppy’s.

Vandaag hebben we een foto laten maken om daar zeker van te zijn. Vergroot de foto en tel de schedeltjes. Het zijn 6 zichtbare schedeltjes en een ruggengraat waar een schedel op moet zitten, maar die zien we even niet. Shanti wilde niet op haar rug gaan liggen dus we moeten het met deze foto doen.

Screenshot 2019-07-04 at 10.25.42
Dit puppy vindt ik nu al bijzonder. Het is de ruggengraat an een ander maar het lijkt net al een staand hondje met staart en al.

Dan nu even het verloop tot nu toe. Shanti is een echte bitch naar andere teefjes in de buurt. Voor ieders veiligheid houden we ook Latoya en Louise maar even uit de buurt van het bitchy monster. Ze is aardig gegroeid de afgelopen dagen. Iedereen was verbaasd dat er zoveel inzaten.

Maar alles staat klaar. Shanti is niet super dik maar het zit allemaal niet meer echt lekker meer. Het was de afgelopen week best warm en dan is het helemaal niet lekker om drachtig te zijn. Arm vrouwtje.

Ze eet nog wel goed en de mannen, Suzanne, Steffan, Jacques en mij kan ze nog wel hebben. De enige die een beetje anders is en haar wil verdedigen is Chakka. Aangezien we nog allemaal bij elkaar in de beach-house sliepen en Chakka vannacht voor de werpkist ging liggen toen Shanti er ineens in ging liggen, hebben we maar besloten dat Shanti en ik maar even samen gaan slapen, zonder al die mannen. Overdag is het niet zo’n punt.

Ik vind het allemaal wel heel bijzonder, spannend en leerzaam. Als ik ergens over zit te piekeren doet Shanti het vanzelf. Ik moeilijk nadenken over hoe ik haar het bed af krijg en de werpkist in, doet ze het gewoon zelf. Ik moeilijk denken over wat ze moet eten zorgt ze gewoon zelf dat ze genoeg krijgt. Ik denken dat Ivar toch wat voorzichtiger moet zijn, bijt zij even van zich af en komt Chakka er op zijn gemakje ook even tussen staan. Dat vind ik sowieso wel heel bijzonder, alsof hij weet dat het zijn kinders zijn die door die wildebras worden besprongen.

Spannend allemaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s