Dag 56

Dag 56 en ik begin nerveus te worden. Ik weet niet of ik daarin weer uniek gek bent, maar ik vind het allemaal vreselijk spannend. Ik hoop echt dat alles goed gaat en dat Shanti netjes wacht tot alle pupsels er klaar voor zijn. In theorie zouden de kleintjes morgen geboren mogen worden. Maar ik zou het fijn vinden als ze netjes wacht tot dag 62. Shanti zelf is 13 juli geboren. Het zou heel leuk zijn als zij zelf ook op die datum zou bevallen. Voorlopig doet ze alles netjes volgens het boekje. Ze slaapt een groot deel van de dag en ’s nachts ligt ze in haar werpkist. Die heeft ze volledig geaccepteerd. Gisterenavond heeft ze ineens de mannen uit de kraamkamer gestuurd. Die moesten maar binnen gaan slapen. Zo sneu voor die twee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s