dag 58 Wachten duurt zo lang……

Screenshot 2019-07-06 at 09.08.29.

58e dag. Alles is gelukkig nog rustig. Hoewel gelukkig. Wachten duurt vreselijk lang. Plannen maken is niet mogelijk. Ik heb vakantie maar zou niet durven zeggen kom ik ga eens een dagje naar Brugge of zo. Ook afspreken met vrienden durf ik niet meer. Kan je net zien dat ze dan besluit te gaan bevallen. Ze heeft het wel zwaar. Ze kreunt regelmatig en snauwt dan iedereen weg. Die kleine puppy’s hebben dikke pret in haar buik, ik kan mij zo voorstellen dat dat helemaal niet prettig is. Ik had met 1 op het laatst echt genoeg van dat getrap. Laat staan als 6 of 7 pupsels aan het trappen zijn.

Maar we wachten wel af. Morgen komt de warmte lamp, want het is kouder dan ik gedacht had. De zomer heeft besloten maar weer even weg te gaan. Vannacht was het elf graden en dat is anders dan de 32 graden die het in de werpkist zou moeten zijn. Bijwarmen dus maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s