Drie weken en ogen te kort

Wat is de natuur toch bijzonder. De pupsels zijn nu drie weken en ze zijn prachtig.

Ze zijn allemaal anders en hebben allemaal een ander karakter. Apollo is een rustige man. Hij bekijkt de wereld rustig maar laat zich niet op de kop zitten door grote zus Aurora en/of Avicii. Artemis is ons kleine rustige meisje. Ze is het liefst bij mama in de buurt. Ze vindt het nog moeilijk om vlees te eten. Ik denk eigenlijk dat ze wacht dat het op een mooi bord voor haar alleen wordt geserveerd, want die boeren lopen elke keer door het eten. Avicii is een van die lompe boeren. Die vlees zo lekker vindt dat hij er het liefst in gaat liggen. Hij gaat in ieder geval altijd helemaal op het bord staan, want het eten aan de andere kant van het bord is veel lekkerder. Asmund gaat vooral zijn eigen gang. Hij houdt wel van kroelen en kruipt graag op schoot, maar als je hem laat slapen vindt hij dat ook wel best. De jongste van het nest Aischa is het slimst. Speelgoed is om op te kauwen, een kist is om uit te klimmen. Ze kan ook al rennen en eet gewoon van het bord. Ze is erg op mensen gericht dat is wel leuk om te zien. Aurora is het andere lompe boerinnetje. Eet als een wolf loopt iedereen onderste boven. Die heeft straks een strakke hand nodig. Avicii en Aurora blijven bij ons. Dat wordt nog wel een ding want het zijn alle twee honden met een stevig hoofd erop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s