Ze groeien als kool en eten als wolven

Het gaat zo snel. Ze zijn alweer 5,5 weken oud. En eten wat de pot schaft. Aangezien ze allemaal tandjes hebben heeft Shanti niet zoveel behoefte meer aan 6 pupjes die aan haar tepels hangen. Ik moet zeggen dat ik daar wel enigszins begrip voor heb. Ik er zo nu en dan een in mijn enkel en dat is ook niet lekker.

Inmiddels zijn de pupjes voorzien van een chip. Dat ging veel beter dan verwacht. Het afnemen van DNA sample met een wattenstaafje vonden ze minder geslaagd. Geen kik hebben ze gegeven. Stoere kleine pupsels van ons. Ze wegen ook allemaal al ongeveer 4 kg. Enkel het prinsesje Artemis is wat lichter. Alle oortjes hangen of hangen half en sommige zijn alweer rechtop gaan staan. Het gaat zo ongelooflijk snel.

Ze zijn nu ook een groot deel van de dag wakker. Van Shanti moeten ze dan de ren uit en het gras op. ’s Avonds vindt ze de ren oke, maar als ze zon schijnt moeten ze naar buiten van haar. En vervolgens laat ze het oppassen aan mij over. Het is ook zo’n lekker ding.

Shanti zelf is flink afgevallen en ondanks dat ze veel eet lijkt het er ook nog niet snel aan te komen. Hopelijk komt dat goed als ze weer rust heeft.

De volgende stap is het enten en het krijgen van een paspoort en dan zijn ze klaar om weg te kunnen. Alle uitslagen komen natuurlijk wel weer later, maar op zich gaat alles lekker snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s