Nog even genieten van elkaar

We kunnen nog even genieten van elkaar. De laatste paar weken. En dat betekent veel nieuwe ervaringen opdoen. Ze zijn inmiddels ingeënt dus we mogen naar buiten. Buiten aan de lijn wel te verstaan en dat is niet altijd even gemakkelijk. Meestal zijn we met twee personen en dan hebben we er ieder 3 en een heeft Shanti er nog bij.

Alle mannen hebben een blauw tuigje en de meisjes een gele. Ze zijn nog iets te groot dus we gebruiken hun halsbandjes om ze kleiner te maken. Daardoor is het herkennen wel gemakkelijker. Voor ons is het al veel minder nodig. Ook omdat de karakters zo enorm anders zijn. We hebben een felle Aurora. Die zo erg qua karakter op haar moeder lijkt dat ik gelijk op training ga met haar (sowieso met alles wat hier blijft). We hebben een heerlijk stabiele Asmund. Die duidelijk maar rustig en in evenwicht aanwezig is. Een nog steeds ontdekkende Aischa die waarschijnlijk ook bij ons blijft. Een super intelligent hondje maar erg actief. Heel leuk meisje. Een steeds feller wordend prinsesje Artemis, een lieve beer van Avicii en tot slot Apollo (Loki). Ik weet niet wat ik over hem moet schrijven, alleen dat ik hoop dat zijn nieuwe eigenaren erg veel geduld hebben. Hij is superschattig en heel aanhankelijk, hij heeft alleen geen oren en spreekt geen honds. Hij blijft Chakka maar opjagen. Best grappig, maar als Chakka snauwt moet hij stoppen en dat doet hij dan niet. Hij blijft ook in de vijver vallen, onder hekken doorkruipen waar dat beter niet kan enz.

Avicii

We zijn nu regelmatig met alle hondjes op de wei. En het moet voor iedereen een leuk gezicht zijn om de hondjes achter ons aan te zien lopen. Ze lopen letterlijk overal, dus voor ik mijn voet op de grond kan zetten moet ik eerst kijken of er niet toevallig net een hondje is gaan staan. Ze hebben nu nog wel even wat vervelende trekjes zoals in je schoen willen happen als je deze nog aan hebt (vooral met slippers vervelend) of aan het randje van mijn rok trekken.

De bende van de Staats-Spaanse Linie

Ondanks de gebroken nachten (die ik niet zal missen) en alle ongelukjes (die ik ook niet zal missen) zal ik de hondjes wel missen. Al die karaktertjes. Maar ze zijn niet uit het zicht. 11 september gaat Asmund naar zijn nieuwe baas en 14 september Artemis en Loki. Daarna gaat Avicii naar de buurtjes en blijven de zusjes Aischa en Aurora achter. Ik ben benieuwd hoe zij het gaan doen in onze roedel.

En dan keert de rust weer terug en kunnen we eindelijk weer meedoen met alle activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s