Dag Pupsels

Het moment van afscheid is gekomen. 8 weken lang hebben we mogen genieten van deze kleine schepsels. Nou ja. Het zou wel fijn zijn als het weer schoon en opgeruimd is in huis. De eerste is al uitgevlogen. Woensdag is Asmund die nu Jimi heet gehaald. Hij heeft het erg naar zijn zin bij de nieuwe eigenaren en wordt volgens mij door en door verwend. Maar dat kan hij wel aan. Het is een rustig pupje dat alles vanaf een afstandje beziet.

Zaterdag gaan Apollo (Loki) en Artemis weg. Dan wordt het pas echt stil. Allebei zijn het enorme knuffels dus ik zal ze gaan missen. Ondertussen zijn ze echt onderdeel van de roedel geworden en lopen ze gewoon met de andere wolfhonden mee als we een rondje door de weide gaan doen. En ze krijgen van de grote mannen alles geleerd wat ze niet mogen. Onder toezicht van mama en de mannen leren ze gaten graven (Fijn voor de paarden), weglopen als ze naar binnen moeten, en spelen veel spelen.

Het zal stil zijn in huis. We hebben nog steeds een teefje over, maar ik ga er van uit dat zij ook een goed huis vindt. Hopelijk op korter termijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s