De rust

Dag broertjes en zusjes

Vanaf vandaag is Aurora onderdeel van onze roedel. Als pup onder de pupjes vormden ze een subroedeltje. Maar nu is zij de enige overgebleven pup en moet zij zich aanpassen aan onze gewoonten. Dat betekent ook boven slapen. Dat was wel even een spannend iets. Voor iedereen. De grote dachten rust te hebben s nachts maar dat was ook even weg. Maar gelukkig begreep ze al snel de bedoeling en ging ze liggen. Wat gefrustreerd omdat ze niet op bed kon! Maar ze heeft goed geslapen. Even om drie uur eruit voor een plas en om half zes wakker, maar ik hoefde niet te dweilen vanochtend. šŸ‘. Vandaag de eerste lange dag waarin zij zichzelf moet zien te vermaken.

Het is een rust om te weten dat de andere vijf ook goed terecht zijn gekomen en dat ze het allemaal goed zullen krijgen. Wel totaal verschillende gezinnen, maar dat maakt het leuk om elkaar tijdens wandelingen te ontmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s