Happy mum

Misschien niet de duidelijkste foto maar wel een hele lieve. Eindelijk mag ik van Aurora bij haar pupjes. Nadat ik de hele dag naast haar werpkist heb gezeten en haar ei en kip gevoerd hebt, en water uit mijn hand want ze wil niet uit de drinkbak drinken, mocht ik ze eindelijk gewoon aanraken en later zelfs verplaatsen.

Ik ben wel blij dat dat nu kan want het lijkt mij heel moeilijk om te binden met pupjes die je niet mag aanraken. Hoe lief ze ook zijn. We hebben dikke en dunne. Chakka’s en Aurora’s zeg maar :). En allemaal even lief. De een wat drukker dan de ander. Pupje groen blijft maar drinken en poepen, Pupje paars eet en slaapt en poept als het moet. Aurora heeft het er maar druk mee. Tijdens de volgende ronde het dekje maar even verschonen.

Het is een nest vol gezonde reuen (4) en teefjes (3). Mocht je nog interesse hebben in een pupje en je weet wat het betekent een Saarlooswolfhond in huis te hebben (eerste of tweede hand) dan kan je altijd contact opnemen. In eerste instantie via de mail, maar later neem ik absoluut contact op. Nu is het nog een beetje druk. Maar rustigere tijden komen er aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s