Namen 4 Puppy Geel en Puppy Blauw

Er zijn nog twee namen over en nog twee puppies die een naam moeten krijgen. Ik verwijs even naar de eerste namen blog voor de verhalen achter de namen. De namen zijn Breogán en Bairrfhion. Beide namen verwijzen naar zonen die heel lief en behulpzaam zijn.

Puppy Blauw is een reutje met dikke billen (Zie de video die ik vandaag op Tiktok plaatste). Hij doet al wat stapjes wat hoger op zijn poten. Hij wil altijd bij iemand liggen. Als hij alleen ligt wordt hij onrustig. Hij is super lief voor iedereen. Hij loopt niet over iedereen heen op zoek naar eten. Hij is wat voorzichtiger. Hij is een rustige pup maar wel een met een willetje denk ik
Het andere naamloze pupje is Puppy Geel. Ook al zo’n lief manneke. Hij is erg op voedsel gericht, maar welke pup is dat nu niet. Hij slaapt en eet en schuift de werpkist door op zijn buik. Dat is het zo’n beetje. Hij is ook rustig en lief. Daarom is het zo moeilijk om een keuze te maken wat de namen betreft. Misschien maakt het niet zo uit.

Ondertussen zijn de teefjes allemaal op een heel vertrouwd adres terecht gekomen. Een manneke op een super adres en twee andere mannetjes hebben met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een gouden mandje gevonden. Slechts een mannetje is er nog beschikbaar. Ik heb nog geen keuze gemaakt welke reu bij wie terecht komt. Ik moet eerst de mensen leren kennen. Maar als je na het zien van alle media verliefd bent geworden op een van de reuen (geel, blauw, paars en groen) dan hoor ik het graag.

Morgen komen alle pupjes weer eens langs ze zijn dan 8 dagen en misschien dat eentje het al waagt om de wereld te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s