Twee en een halve week en een dag

Gisteren wilde ik even een snelle blog schrijven voor Beowolf in de hoop dat hij een gouden mandje vindt. Vandaag weer een iets langere blog met foto’s van alle kleintjes. Maar wat gaat het snel. Inmiddels wegen ze allemaal al meer dan 1500 gram en beginnen de tandjes door te komen. Aurora wordt er al ongedurig van. Nog te vroeg voor vaster voedsel dus ze moet echt nog even volhouden.

Maar het zijn er ook zoveel die tegelijkertijd aanvallen. Boudiccae heet volgens de stamboom Boudi. Boudiccae was al bezet door een kennel. Maar goed die stamboomnaam is voor het dagelijks leven niet echt belangrijk. Zo hebben de nieuwe eigenaren van Branwen aangegeven dat ze Blaze gaat heten. Dus zo noemen we haar vanaf nu.

Het zijn stuk voor stuk schatten van honden. Vooral de mannen hebben dat lieve van Chakka, maar niet het korte lontje van hem. Dat heeft alleen Breanna geërfd. De twee kleine dames Blaze en Boudiccae zijn de avontuurlijkste van het stel en een beetje de pestkoppen. Ze lopen samen gewoon iedereen omver. Klein maar dapper. En ondertussen ook niet meer de kleinsten ze zijn nu even zwaar als de anderen.

Ik zelf vind de periode die komen gaat het leukst. Het is nu al dat zij mijn stem herkennen en aangezien mijn stem vaak gevolgd wordt door een Aurora die dan in de werpkist gaat liggen en de melkbar opent zijn ze aardig geconditioneerd.

Vanaf volgende week zijn ze noodgedwongen zo nu een dan alleen. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. Vooral wat er gesloopt is als ik thuis kom. Maar ik zal een grote puppenren voor ze maken met genoeg te doen erin zodat ze zich eigenlijk niet kunnen vervelen. We zullen het gaan ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s