Alles komt vanzelf goed.

Inmiddels zijn de pupjes 16 weken en alle pupjes hebben een plekje gevonden. Wij hebben een aantal leuke vakantie adressen erbij gekregen en de pupjes geweldige nieuwe mandjes. Allemaal bij mensen die al een Saarlooswolfhond hebben en dat scheelde een hoop waarschuwingen. Zij wisten allemaal waar zij aan begonnen. Een stuk gemakkelijker. Boudiccae de lichtste van het nest is bij ons gebleven en hoort inmiddels helemaal tot de roedel. Ze groeien als kool. Borgir is uiteindelijk vlakbij ons gebleven. Net aan de andere kant van het water. Alle hondjes hebben een doel en zullen aan het werk moeten met kinderen of met grote mensen. Dit nest is daar ook prima voor geschikt.

Dit was mijn laatste nest. Het is best hard werken en ik heb daar de tijd niet voor. Niet altijd kan alles in mijn vakanties gepland worden en met name de laatste dagen waren zwaar.

Deze blog wordt dus niet langer een nest blog maar ga ik veel meer schrijven over mijn roedel van vijf. Op sociale media zijn wij het Wolfdogpack. Misschien zien we je daar ook eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s