Twee en een halve week

De pupjes zijn twee en een halve week oud. En het gaat zo snel. Ze lopen de werpkist al uit. Zoeken voor een plasje het matje op (soms, maar het begin is er) en ik dacht dat ik voor elk pupje een gouden mandje gevonden had. Maar zoals het gelukkig gaat denken mensen na voor ze een pupje van een Saarlooswolfhond nemen. Helaas voor Beowolf past zijn gouden mand nog niet. Maar dit ventje is zo lief en zachtaardig, net als zijn drie broertjes trouwens, dat ik een bekend gouden mandje zoekt. Iemand die weet hoe je om moet gaan met wolfhonden, zodat hij het zachtaardige wolfje blijft en alle liefde kan geven en krijgen. Dus heb ik voor de toekomstige eigenaar een harde eis. Je bent fysiek in contact geweest met een Saarlooswolfhond. Je hebt gesproken met de eigenaar van die wolfhond en het ras heeft je gepakt.

Het is niet dat ik hem niet kwijt wilt. Drie reuen zou weleens teveel van het goede kunnen zijn, maar dit nest heeft iets bijzonders. Misschien omdat ik alle vier mijn andere wolfjes in deze pupjes zie. Ik weet het niet maar ik ben iets selectiever dan bij het nest van Shanti.

Terwijl ik bovenstaande terug lees bedenk ik mij dat dit misschien wel heel arrogant moet klinken. Maar zo bedoel ik het niet. Ik hoop gewoon dat hij het mandje krijgt wat hij verdient.

Mocht je na het lezen van dit alles denken. He ik ga mee met een wandeling van de AVLS of van welke vereniging dan ook en ik ga voor dit ras en daarna dit mandje kan ik dat ventje geven. Stuur mij dan even een berichtje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s