New boy in town

Er is een nieuwe reu in onze roedel. Chakka een drie jaar oude Saarlooswolfhond. Alle dames zijn acuut verliefd op hem. Ik stiekem ook een beetje. Hij is prachtig, maar barst van de energie en blijft spelen met de dames. Hij behandelt alle dames op de manier die bij hen past. Latoya negeert hij en wacht tot zij naar hem toe komt, Fauntje beschermt hij en met Shanti rent hij om het hardst.

Vandaag ben ik met hem en Shanti voor het eerst in de auto geweest. Hij kan daar erg slecht tegen was mij vertelt en dat klopt ook wel. Maar hij en Shanti hebben alletwee een hekel aan autorijden. Maar niet aan hetgeen dat erna komt. In dit geval een wandeling in de Kaloot, bij Borssele samen met een vier maand oude Saarloos. Heerlijk genoten van het daar zijn. Maar toen moest hij weer de auto in. Nu is hij moe en voldaan. En ligt hij samen met Shanti nog even te dromen van zijn dag. Morgen is het een belangrijke dag voor Shanti. Dan ziet ze haar broers en zus weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s