Tijdelijk vriendinnetje.

We hebben een loge.

Wende, een 8 maanden oude Spaanse outcross (weet niet van wat maar ze is mooi en slank) ze is ook druk en snel en dat past precies in het straatje van Shanti. Eindelijk heeft ze iemand die minstens even snel is als zij, maar niet zo slim en wendbaar. Grappig om te zien hoe Shanti zich achterna laat zitten en dan ineens afwend. Wende rent dan nog een tijdje rechtdoor voor ze merkt dat Shanti ineens achter haar staat. Maar het is heerlijk om drie honden te zien rennen door de wei of op een hoopje bij elkaar zit liggen.

Wende is tijdens de eerste kennismaking gewond geraakt die wond is nu maar aan het genezen dus kriebelt het. Wende moest vandaag haar shirtje daarom maar aan. En ineens een compleet andere hond die niet durfde te bewegen. En toen werd ik ineens verbaasd door Latoya. De hele week heeft ze Wende genegeerd en gegromd als ze te dicht in haar buurt kwam, maar toen Wende een beetje bang was stond er ineens een Alpha op liep op haar af met een kwispelende staart en hoog hoofdje. En deed een paar speelse schijnbewegingen die natuurlijk geen pup kan weerstaan. Na een paar uitdagingen ging Wende er op in en namen de Saarloosjes het over. Latoya deed even mee en ging toen weer op een plekje liggen waar zij de boel kon overzien.

Heel bijzonder en onverwacht maar een goed begin van de dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s